VAN / İPEKYOLU - Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu

Ramazan, Yardımlaşma ve Birlik Olma Ayıdır

Ramazan ayında birbirimizi daha iyi anlamak, yardımlaşmak ve beraber olmak için öğrencilerimiz ve velilerimizin de desteği ile erzak kolisi hazırlayarak yardıma ihtiyacı olanlara dağıttık.

Ramazan, fedakârlık ve nefsine hakim olma ayı olduğu kadar empati kurma ve dayanışma ayıdır. Sadaka, fitre, zekât gibi dayanışma yöntemleri dini birer görev olmalarının yanı sıra toplumdaki yoksulluğu ve acıyı azaltmaya yardımcı olan destek mekanizmalarıdır. Velilerimiz ve öğrencilerimizin desteği ile öğretmenlerimiz erzak kolisi hazırlayarak yardıma ihtiyacı olanlara dağıttık. Öğretmenlerimiz kendi aralarında maddi yardım da toplayarak ihtiyacı olan ailelere ulaşmaya çalıştık. Öğrencilerimiz bu gibi organizasyonlar sayesinde Ramazan ayının ve yardımlaşmanın önemini daha yakından anlama imkanı buluyorlar. Emeği geçen velilerimize, öğrencilerimize ve çok kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 11:47 - Görüntülenme: 199