VAN / İPEKYOLU - Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu

Mart Ayında 2.Deneme Sınavımızı da Gerçekleştirdik

Mart ayında 2.deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin genel başarı durumunu görebilmek için her ay en az 1 deneme sınavı gerçekleştiriyoruz. 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz deneme sınavlarında yanlış yaptıkları soruları öğretmenlerine sormalı ve eksik yönlerini tamamlayarak başarı çıtalarını yükseltebilirler. Bunun için her deneme sınavından sonra deneme analizi yapılmalı ve yol haritası çizilmelidir.

Deneme sonuçlarınızı okulizyon.com adresi üzerinden okul il ilçe bilgilerini girdikten sonra öğrenci TC kimlik no ve okul no yazarak görebilirsiniz.

Deneme sınavlarına girmeniz, mevcut bilgi düzeyinizi ölçmeniz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Bu sınavlar çalıştığınız konuları ne kadar kavradığınızı, dolayısıyla gerçek sınava ne kadar hazır olduğunuzu gösteren önemli verilerdir. Diğer bir ifadeyle deneme sınavları sizin için bir "boy aynasıdır. Denemelerde aldığınız puanlarla tercih etmeyi düşündüğünüz bölümlerin puanlarını kıyaslayarak mevcut durumunuz hakkında fikir sahibi olabilir ve çalışmalarınızı ona göre şekillendirebilirsiniz.

15-03-202415-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 11:03 - Görüntülenme: 127